KASBGA YO‘NALTIRISH – BU NIMA VA NIMA UCHUN KERAK? - Xudoynazarova Zaynab Normoʻminovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kasbga yo‘naltirish tushunchasining mazmuni, uning ahamiyati hamda o‘quvchilar hayotidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, kasb tanlash jarayonining psixologik asoslari va bu yo‘nalishda olib boriladigan ishlarning zarurati tahlil qilinadi.