KAM O’ZLASHTIRUVCHI O’QUVCHILARNI ANIQLASH VA DIAGNOSTIKA QILISH METODLARI - Mashrapov Shuxrat Askarovich; Bekoyim Sayfullayeva (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kam o‘zlashtiruvchi o‘quvchilarni aniqlash va diagnostika qilishning pedagogik-psixologik asoslari yoritilgan. Tadqiqotda o‘quvchilarning bilim darajasini aniqlash, ularning o‘zlashtirishdagi muammolarini aniqlash hamda samarali diagnostika usullaridan foydalanish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, kam o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar bilan ishlashda individual yondashuvning ahamiyati asoslab berilgan.