FARZAND SHAKLLANISHIDA OILANING PSIXOLOGIK O‘RNI - Avalova Inobat Xolmatovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur mavzuda farzand shaxsining shakllanishida oilaning psixologik o‘rni, tarbiya uslublari va oilaviy muhitning ahamiyati yoritiladi. Oila bolaning dastlabki ijtimoiylashuv muhiti bo‘lib, unda uning xarakteri, qadriyatlari va xulq-atvori shakllanadi. Maqolada ota-onaning ta’siri hamda sog‘lom psixologik muhitni yaratish yo‘llari tahlil qilinadi.