MAKTABDA INKLYUZIV TA’LIMNI TASHKIL ETISHNING MUHIM PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Qodirova Musharraf Zununxonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur mavzuda maktabda inklyuziv ta’limni tashkil etishning psixologik asoslari, uning vazifalari va ahamiyati yoritiladi. Inklyuziv ta’lim barcha bolalar, jumladan, alohida ta’lim ehtiyojlariga ega o‘quvchilarning teng imkoniyatlar asosida ta’lim olishini ta’minlashga qaratilgan. Maqolada psixologik yondashuvlar va samarali metodlar tahlil qilinadi.