OʻQUVCHILAR ONGIGA MEHNAT TARBIYASINI SINGDIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Abduvaliyeva Mamlakat Maqsudjonovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilarda mehnat tarbiyasini shakllantirishning psixologik asoslari, uning ahamiyati hamda samarali yo‘llari yoritiladi. Mehnat tarbiyasi shaxsning ijtimoiy faolligi, mas’uliyati va hayotiy ko‘nikmalarini rivojlantirishda muhim rol o‘ynaydi. Maqolada oila va maktab hamkorligi ham tahlil qilinadi.