NOSOGʼLOM OILA MUHITIDA TARBIYALANGAN FARZANDLAR XULQIDAGI OG‘ISHLARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Jalilova Shaxlo Muzaffarxon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada nosog‘lom oila muhitining farzand xulq-atvoriga ta’siri, xulqdagi og‘ishlarning psixologik sabablari hamda ularni bartaraf etish yo‘llari yoritiladi. Oila muhitidagi nizolar, emotsional beqarorlik va e’tiborsizlik bolada salbiy xulq shakllanishiga olib kelishi mumkinligi tahlil qilinadi.