BOLALARDAGI TAFAKKUR VA IJODKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING VAZIFALARI - O'rinboyeva Hulkar Atabek qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bolalarda tafakkur va ijodkorlikni rivojlantirishda maktab amaliyotchi psixologining o‘rni va vazifalari yoritiladi. Tafakkur va ijodkorlik shaxsning intellektual rivojlanishida muhim omil bo‘lib, ularni rivojlantirishda psixologik yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, psixolog tomonidan qo‘llaniladigan usullar va amaliy tavsiyalar ko‘rib chiqiladi.