OʻQUVCHILARDA OʻZ JONIGA QASD QILISHNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Bobojonova Gulmira Jumanazarovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilar orasida og‘ir ruhiy holatlarning oldini olish, emotsional barqarorlikni mustahkamlash hamda psixologik qo‘llab-quvvatlashning muhim vazifalari yoritiladi. O‘smirlik davrida uchraydigan stress, yolg‘izlik, tushkunlik va ijtimoiy bosimlarning ruhiy salomatlikka ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, maktab, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati ochib beriladi.