BOLALARDA QOʻRQUVNING PAYDO BOʻLISHI VA UNI KORREKSIYA QILISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Arslonova Marxabo G'ulomovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda qo‘rquv hissining yuzaga kelish sabablari, uning psixologik asoslari hamda korreksiya qilishning samarali usullari yoritiladi. Bolalik davrida qo‘rquv emotsional rivojlanishning tabiiy qismi bo‘lib, noto‘g‘ri yondashuvda u barqaror psixologik muammoga aylanishi mumkin. Maqolada psixologik yordam va profilaktik choralar tahlil qilinadi.