MAKTAB OʻQUVCHILARINI KASB-HUNARGA OʻRGATISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Daniyarova Aziza Mirzayahyayevna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarini kasb-hunarga yo‘naltirish va o‘rgatish jarayonining psixologik usullari yoritiladi. O‘quvchilarning qiziqishi, qobiliyati va individual xususiyatlarini aniqlash orqali ularni ongli kasb tanlashga tayyorlash masalalari tahlil qilinadi.