O‘SPIRINLARNING KASBGA TAYYORGARLIK MUAMMOSI - Xudoyberdiyeva Komila Xayrullayevna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada o‘spirinlarning kasbga tayyorgarlik jarayonida uchraydigan psixologik muammolar, kasb tanlashga ta’sir etuvchi omillar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari yoritiladi. O‘spirinlik davrida kasbiy yo‘nalishni to‘g‘ri tanlash shaxsning kelajakdagi hayotiy muvaffaqiyatida muhim rol o‘ynaydi.