BOLALARNI MAKTABGA TAYYORLASHNING PSIXOLOGIK BOSQICHLARI - Nekvoyeva Sitora Rajab qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada bolalarni maktabga tayyorlashning psixologik bosqichlari, maktab ta’limiga moslashuv jarayoni hamda bola ruhiy rivojlanishining muhim jihatlari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining bola tayyorgarligidagi ahamiyati tahlil qilinadi.