IQTIDORLI OʻQUVCHILARDA OʻZIGA NISBATAN ISHONCH,QOBILIYATNI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK USULLARI - Mamatqulov Parvoz Xolboyevich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada iqtidorli o‘quvchilarda o‘ziga nisbatan ishonchni shakllantirish va qobiliyatlarini rivojlantirishning psixologik-pedagogik usullari yoritiladi. Shuningdek, iqtidorli bolalar bilan ishlashda individual yondashuv, motivatsiya va qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati tahlil qilinadi.