OʻQUVCHILAR ORASIDA OILA HAQIDAGI TASAVVURLARINI SHAKLLANISHIDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING VAZIFALARI - Hasanova Nargiza Yurikovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda oila haqidagi tasavvurlarni shakllantirish jarayonida maktab amaliyotchi psixologning vazifalari, psixologik yondashuvlar hamda oila va maktab hamkorligining ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, sog‘lom oilaviy qadriyatlarni shakllantirishning tarbiyaviy jihatlari tahlil qilinadi.