O’QUVCHI YOSHLARNI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH MASALALARI - Jumayeva Marhabo Shaymardon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchi yoshlarni kasb-hunarga yo‘naltirish masalalari, kasb tanlash jarayonining psixologik-pedagogik asoslari hamda o‘quvchilarning qiziqish va qobiliyatlarini aniqlash yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, maktab, oila va psixolog hamkorligining kasbiy yo‘naltirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi.