MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISHDA DIFFERENSIAL YONDASHUVNINIG AHAMIYATI - Manzurboyeva Xafiza Imom qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar nutqini rivojlantirishning nazariy   va amaliy ahamiyati, differensial yondashuvni qo’llashning metodik asoslari yoritib berilgan.Bolaning nutqini rivojlantirshga qaratilgan. Shuningdek, nutq rivojlantirish mashg‘ulotlarida innovatsion pedagogik texnologiyalar, o‘yin metodlari va individual ishlash usullarining ahamiyati ochib beriladi.