STRESSNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Turimbetova Sveta Muhammedaliyevna,; Berdanova Amangul Mansurovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada stressning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari, uning inson ruhiyati va ijtimoiy munosabatlariga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, stressning kelib chiqish sabablari, emotsional holatlarga ta’siri hamda uni bartaraf etishning psixologik usullari tahlil qilinadi.