IJTIMOIY TARMOQLARNING INGLIZ TILINI O’RGANISHGA TA’SIRI - Normuminova Rayxona,; Abdumo’minova Marjona,; Zaripova Aziza Shaxobiddinovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning ingliz tilini o’rganishdagi foydalari haqida aytib utilgan . SHu bilan bir qatorda uni rivojlantirish uchun turli metodikalar ko’rib chiqilib  raqamli texnologiyalarining ingliz tili kabi xorijiy tillarni uzlashtirish jarayonidagi afzalliklari chuqur o’rganilgan. Bundan tashqari ta’lim jarayonida o’quvchilar duch kelishi mumkin bo’lgan onlayn platformalar bilab bog’liq muammolar tahlil qilingan va internetning bir necha salbiy taraflari haqida ham ogohlantirilgan.