BIZNES ASOSLARI VA TADBIRKORLIK FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHNING ZAMONAVIY YO‘NALISHLARI - Alijonova Barno, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biznes asoslarining mazmun-mohiyati, iqtisodiyotdagi o‘rni hamda tadbirkorlik faoliyatini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, biznesni tashkil etish bosqichlari, boshqaruv jarayonlari, marketing strategiyalari va zamonaviy biznes muhitining o‘ziga xos jihatlari tahlil qilingan. Maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishning iqtisodiy samaradorligi hamda yoshlarning biznes ko‘nikmalarini shakllantirish masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.