TALABALAR ORASIDA TIKUVCHILIK KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH METODLARI - Mamadiyeva Dilnoza (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada talabalar orasida tikuvchilik ko‘nikmalarini rivojlantirishning zamonaviy metodlari, kasbiy tayyorgarlik jarayonida amaliy mashg‘ulotlarning ahamiyati hamda innovatsion pedagogik texnologiyalarning qo‘llanilishi yoritilgan. Shuningdek, tikuvchilik yo‘nalishida nazariy bilim va amaliy ko‘nikmalar uyg‘unligini ta’minlash, talabalarning ijodiy fikrlashi va kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish masalalari tahlil qilingan. Tadqiqot davomida interfaol metodlar, loyiha asosida o‘qitish va raqamli texnologiyalardan foydalanishning samaradorligi ko‘rsatib berilgan.