INGLIZ TILI DARSLARIDA "LOYIHA ASOSIDA O‘QITISH" METODIKASINING SAMARADORLIGI: NAVOIY SHAHRINING EKOLOGIK TIZIMI MISOLIDA - Meliboyeva Sadoqat Anvarjonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tili darslarida loyiha asosida o‘qitish (Project-Based Learning - PBL) metodikasining o‘quvchilar bilimini oshirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Navoiy shahrida barpo etilayotgan yashil hududlar va "Yashil makon" umummilliy loyihasining natijalari dars jarayoniga amaliy keys sifatida kiritilgan. Maqolada 2021-2026 yillar oralig‘idagi ekologik ma’lumotlarning til o‘qitishdagi integratsiyasi va uning pedagogik natijalari ko‘rsatib berilgan.