PSORIAZ KASALLIGINING SABABLARI VA DAVOLASH USULLARI - Bahodirova Mohichehra,; Pardayeva Munavvar, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada asosan psoriaz kasalligining sabablari va ularni davolash usulllari haqida maʼlumot beramiz.