KIBERXAVFSIZLIK MUAMMOLARI VA YECHIMLARI - Norqobilov Hakimbek Nuriddin o’g’li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda kiberxavfsizlik muammolari ko‘rib chiqilib, zamonaviy raqamli muhitda duch kelinadigan eng ko‘zga ko‘ringan tahdidlar va ularning natijalari tahlil qilinadi. Shuningdek, individual va korporativ foydalanuvchilar, davlat organlari uchun amaliy yechimlar va profilaktik choralar taklif etiladi. Maqolada texnik, tashkilotchi va huquqiy tomonlar uyg‘unligi, malaka oshirish va xalqaro hamkorlik zarurligi xususida asosli fikrlar bayon etilgan.