QOʻCHQOR NORQOBILNING "QUYOSHNI KIM UYGʻOTADI?" ASARI HAYOT HAQIQATINING BADIIY TALQINI - Jamoldinova Risola Qobiljon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Qoʻchqor Norqobilning "Quyoshni kim uygʻotadi?" asaridagi voqelar va real faktlar bir-biriga qiyoslanadi. Asar badiiyati va urush tasviri asarda qanday aks ettirilgani tahlil etiladi.