O‘ZBEKISTON MINTAQALARIDA IQTISODIY RIVOJLANISHNING HUDUDIY XUSUSIYATLARI VA ULARNI BOSHQARISH MEXANIZMLARI - To‘lqinova Laylo Anvar qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada O‘zbekiston mintaqalarining iqtisodiy rivojlanish xususiyatlari, ularning hududiy farqlari hamda boshqaruv mexanizmlarini takomillashtirish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, mintaqaviy siyosat orqali iqtisodiy o‘sish barqarorligini ta’minlash masalalari yoritilgan.