HARBIY OILADA FARZAND TARBIYASINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Badalova Visola Norqobilovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Ushbu maqolada harbiy oilalarda voyaga yetayotgan farzandlarning psixologik rivojlanish xususiyatlari, ularning emotsional barqarorligi, intizomlilik, ijtimoiy moslashuv jarayonlari hamda o‘zbek psixologlarining mazkur sohadagi tadqiqotlari tahlil qilinadi. Maqolada shuningdek, harbiy oilalarda tarbiya jarayonini takomillashtirishga qaratilgan metodik tavsiyalar beriladi.