BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MATEMATIKA DARSLARIDA MILLIY KONTENT ASOSIDA O‘QITISHNING АMАLIYОTDАGI HОLАTI - Sayfullayeva Madina Baxodir qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining matematika darslarida xalq og‘zaki namuna elementlari asosida zamonaviy va milliy darslar uyg‘unlik modeli haqida yozilgan. Boshlang‘ich sinf matematika darslarini milliy kontent asosida tashkil etishning amaliyotdagi holati bo‘yicha yozilgan.