TAʼLIM JARAYONIDA O'QUVCHILARNING BILISH FAOLIYATINI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK USULLARI - Igamberdiyeva Shoiraxon Haydarovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida o‘quvchilarning bilish faoliyatini oshirishning psixologik-pedagogik usullari yoritilgan. O‘quvchilarning idrok, xotira, tafakkur va diqqat jarayonlarini rivojlantirishga xizmat qiluvchi zamonaviy yondashuvlar hamda o‘qituvchi va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.