OʻQUVCHILARDA DIQQAT YETISHMOVCHILIGINI BARTARAF ETISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Hamroyeva Nafisa Latipovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda diqqat yetishmovchiligining psixologik sabablari, uning ta’lim jarayoniga ta’siri hamda diqqatni rivojlantirish va mustahkamlashning zamonaviy psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, maktab psixologi, pedagog va ota-onalar hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.