OʻQUVCHILARDA LIDERLIK SIFATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK USULLARI - Raximova Nilufar Abduqayumovna,; Yalgasheva Shohista Shernazar qizi,; Hakimova Nargiza Xudoynazarova, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda liderlik sifatlarini shakllantirishning psixologik-pedagogik asoslari, liderlik qobiliyatining rivojlanish bosqichlari hamda ushbu jarayonda qo‘llaniladigan zamonaviy usullar yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va psixologik muhitning o‘quvchi shaxsini rivojlantirishdagi ahamiyati tahlil qilingan.