OSHQOZON YARASI SABABLARI, BELGILARI, DAVOLASH VA OLDINI OLISH - Sharobov Alisher, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Oshqozon yarasi sabablari, belgilari, davolash va oldini olish  haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.