INGLIZ TILI FANIDAN IQTIDORLI O’QUVCHILAR TO’GARAGI FAOLIYATI -‘’INGLIZ TILI BILIMDONLARI-KELAJAK EGALARI’’ - Sobirova Intizor, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada 2- va 4-sinf o‘quvchilari uchun tashkil etilgan ingliz tili fanidan iqtidorli o‘quvchilar to‘garagi faoliyati haqida so‘z yuritiladi. To‘garak mashg‘ulotlarida qo‘llanilgan interfaol metodlar, kreativ yondashuvlar hamda o‘quvchilarning “Al-Xorazmiy Izdoshlari” fan olimpiadasidagi ishtiroki va erishgan natijalari yoritilgan hamda ELO-Junior 2026 ‘’Xalqaro Ingliz tili’’ olimpiadasida o’quvchilarning erishgan natijalari yoritilgan. Shuningdek, yosh o‘quvchilarning ingliz tilini o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini oshirish va ularning bilim salohiyatini rivojlantirishning ahamiyati bayon etilgan.