БУҒДОЙ ДОНИНИ ЙИҒИШТИРИШ ВА САҚЛАШ ДАВРИДА НОБУДГАРЧИЛИККА ТАЪСИР ҚИЛАДИГАН АСОСИЙ ОМИЛЛАР - Ирназаров Шухрат Исматуллаевич, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Аннотатция:Донни сифатли етиштириш, йиғиб олиш  ва уни сақлаш шароитини тўғри ташкил қилиш, дон хосилини нобудгарчиксиз бартараф этиш қайта ишлаш корхоналарининг иқтисодиётини оширишга замин яратади