PEDAGOGLAR OʻRTASIDA SOGʻLOM PSIXOLOGIK MUHITNI TAʼMINLASH - Aliqulova Nargiza Mustafayevna,; Ergasheva Mahfuza Murtozaqul qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada pedagoglar o‘rtasida sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish va ta’minlashning ahamiyati yoritilgan. Jamoada samarali muloqot, o‘zaro hurmat va hamkorlikning pedagogik faoliyat samaradorligiga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, pedagogik jamoada uchraydigan psixologik muammolar hamda ularni bartaraf etishning amaliy yo‘llari bayon etilgan.