NOMANFIY BUTUN SONLAR MAVZUSINI OʼQITISHDA KOʼRGAZMALILIK METODIDAN FOYDALANISH - G.A.Qayumova,; Esonova Shahnoza Choʼyanovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʼich va oʼrta maktab matematika darslaridanomanfiy butun sonlar tushunchasini shakllantirishda koʼrgazmalilik metodining oʼrni va ahamiyati yoritilgan. Maqola oʼquvchilarning tafakkurini rivojlantirish uchun foydalanadigan viziual vositalari va ularning pedagogik samaradorligini tahlil qilinadi.