OʻQUVCHILARDA XARAKTER XUSUSIYATLARI SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK USULLARI - Sugurbayeva Alima Saparovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilarda xarakter xususiyatlarini shakllantirishning psixologik asoslari, unga ta’sir etuvchi omillar hamda samarali tarbiyaviy usullar yoritilgan. Shuningdek, shaxs kamolotida xarakter sifatlarining o‘rni, oila va maktabning tarbiyaviy ta’siri hamda psixologik yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilingan.