BOLALARGA NISBATAN OILAVIY ZOʻRAVONLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Sirojiddinova Sayyora Sadriddinovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bolalarga nisbatan oilaviy zo‘ravonlikning psixologik jihatlari, uning kelib chiqish sabablari hamda bolalar ruhiyatiga ko‘rsatadigan salbiy ta’siri yoritilgan. Shuningdek, oilaviy zo‘ravonlikning oldini olish, bolalarni himoya qilish va sog‘lom oilaviy muhitni shakllantirishning psixologik masalalari tahlil qilingan.