O’SMIR YOSHDAGI OʻQUVCHILAR ORASIDA SUITSID HOLATLARINI BARVAQT ANIQLASH VA OLDINI OLISH - Rustamova Dilnoza Xayotovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘smir yoshdagi o‘quvchilar orasida suitsid xavfini barvaqt aniqlash va oldini olishning psixologik jihatlari yoritilgan. O‘smirlik davrida ruhiy zo‘riqishlarning yuzaga kelish sabablari, suitsidal xavf omillari hamda profilaktik ishlarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining o‘rni ko‘rsatib berilgan.