TAʼLIM TIZIMIDA TARBIYASI QIYIN BOLALAR BILAN PSIXOLOGIK MASHGʻULOTLAR OLIB BORISH - Samatova Dilfuza Abdujalol qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim tizimida tarbiyasi qiyin bolalar bilan psixologik mashg‘ulotlar olib borishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Tarbiyasi qiyin bolalarning psixologik xususiyatlari, ularning xulq-atvorida kuzatiladigan muammolar hamda korreksion-rivojlantiruvchi mashg‘ulotlarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, psixolog, pedagog va ota-onalar hamkorligining samaradorligi haqida fikr yuritilgan.