MDH DAVLATLARIDA MADANIYAT VA SAN'AT MARKETINGI: XALQARO TAJRIBALAR ASOSIDA MADANIYAT MUASSASALARINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Umaraliyeva Shahnoza, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada MDH davlatlarida madaniyat va san’at sohasidagi marketing tamoyillari va ular asosida madaniyat muassasalarini rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Xalqaro tajribalar asosida innovatsion yondashuvlar o‘rganilib, ushbu yondashuvlarning madaniyat muassasalari faoliyatini samarali tashkil etishdagi roli yoritiladi. Maqolada zamonaviy marketing strategiyalarining madaniyat va san’at rivojlanishiga ta’siri tahliliy yondashuv asosida ko‘rib chiqilgan.