TAʼLIM TIZIMIDA JAMOADAGI PSIXOLOGIK SOG‘LOM MUHITNI YARATISH - Allaberganova Rashida Azatovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim tizimida jamoada sog‘lom psixologik muhitni yaratishning ahamiyati, unga ta’sir etuvchi omillar hamda samarali psixologik va pedagogik yondashuvlar yoritilgan. Shuningdek, pedagoglar, rahbariyat va psixologlarning jamoaviy hamkorlikni rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.