MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA O‘Z-O‘ZINI BOSHQARISH KO‘NIKMASINI GEMIFIKATSIYA ORQALI SHAKLLANTIRISH - Mamurova Mushtari Maxammadjanovna; Nabiyeva Shaxlo Baxtiyorjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda o‘z-o‘zini boshqarish (self-regulation) ko‘nikmalarini rivojlantirishda gemifikatsiya texnologiyasining imkoniyatlari yoritib beriladi. Maqolada hissiy nazorat hamda irodaviy sifatlarni shakllantirishda o‘yin mexanikalarining o‘rni tahlil qilinadi va amaliy tavsiyalar berilgan.