OʻSMIR YOSHIDAGI BOLALARDA XULQ-ATVOR SHAKLLANISHI: MUAMMOLAR VA YECHIMLAR - Botirov Navruzbek Saidmurod oʻgʻli, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bolalarda xulq-atvorning shakllanish jarayoni, unga ta’sir etuvchi psixologik va ijtimoiy omillar, uchraydigan muammolar hamda ularni bartaraf etishning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va jamiyatning bola xulqini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.