KASBIY FAOLIYATDA HALOLLIK VA HALOL LUQMA - Nilufar Boyxanova Ravshanbekovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kasbiy faoliyat jarayonida halollik tamoyiliga amal qilishning ahamiyati hamda halol mehnat evaziga topilgan rizqning inson hayoti va ma’naviy kamolotiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, halollik, mas’uliyat, vijdonlilik va kasbiy etika kabi tushunchalarning jamiyat rivojidagi o‘rni tahlil qilinadi.