QIZLARNING TARBIYASI BUGUNGI KUN MAVZUSI - Nilufar Boyxanova Ravshanbekovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya : Ushbu mavzu qiz bolalarni to‘g‘ri tarbiyalashning bugungi jamiyatdagi ahamiyatini ochib beradi. Unda qizlarning ma’naviy-axloqiy shakllanishi, ularning bilimli, odobli va mas’uliyatli shaxs bo‘lib ulg‘ayishida oila hamda atrof-muhitning ta’siri ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy davrda uchraydigan turli salbiy omillar va ularning oldini olish yo‘llari haqida ham fikr yuritiladi.