PEDAGOG XODIMLAR FAOLIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Umaraliyeva Surayyo Mamarasul qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur maqolada pedagog xodimlar faoliyati samaradorligini oshirishning zamonaviy yo‘llari, ta’lim sifatini yaxshilashda o‘qituvchining o‘rni hamda kasbiy rivojlanish jarayoniga ta’sir etuvchi psixologik va tashkiliy omillar yoritilgan.