BOLALARNI ZO‘RAVONLIKNING TURLI SHAKLLARIDAN HIMOYA QILISH - Karimova Manzura To'xtaboyevna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bolalarni zo‘ravonlikning turli shakllaridan himoya qilish masalasi, uning psixologik va ijtimoiy jihatlari hamda profilaktik choralar yoritilgan. Oila, maktab va jamiyatning bolalar xavfsizligini ta’minlashdagi o‘rni tahlil qilingan.