O‘QUVCHILARNING DEVIANT VA DELINKVENT XULQ-ATVORINI KORREKSIYA QILISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Raximova Nilufar Abduqayumovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilarda deviant va delinkvent xulq-atvorning kelib chiqish sabablari, ularni aniqlash mezonlari hamda psixologik korreksiya qilishning asosiy yo‘nalishlari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim muassasasi, oila va psixologik xizmat hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.