AGRESSIV XULQ-ATVOR VA O‘QUVCHI SHAXSINING PSIXOLOGIK RIVOJLANISHI - Gulrux Babayeva Namazovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilarda agressiv xulq-atvorning kelib chiqish sabablari, uning shaxsning psixologik rivojlanishiga ta’siri hamda agressivlikni kamaytirish va oldini olishning psixologik yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning ushbu jarayondagi o‘rni tahlil qilingan.