PREGABALIN PREPARATIDAN ZAHARLANISNNI SUD-TIBBIY JIHATLARI - Norov Alisher Tursunmurotovich; Lochinov Farxod Nazarovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada pregabalin preparatini toksikologik ahamiyati. organizmga ta’sir mexanizmi, klinik belgilari, diagnostikasi, iste’moli oqibatlari, oldini olish choralar to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.